.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
50
Mjöl
12
Balsamvinäger
Grönsaksbuljong
20
Tranbär
150
Couscous
25
Ketchup
250
Broccoli
2
Salladslök
1
Röd paprika
Skivad fläskkotlett
⅔
Smör (steg 5)
1
Socker (steg 2)
2
Vatten (steg 1)
½
Vatten
Koka upp vatten* i en vattenkokare. Blanda grönsaksbuljong och det kokande vattnet (se mängd i ingredienslistan) från vattenkokaren. Placera tranbär och couscous i en skål. Häll buljongen över couscousen. Låt stå med lock i 5 min. Rör om med en gaffel. Täck couscous med ett lock för att hålla värmen. Sätt åt sidan.
Blanda ketchup, balsamvinäger, socker* och vatten* (se mängd i ingredienslistan) till en marinad. Krydda med socker*, salt* och peppar* efter smak.
Dela broccoli i små buketter och finhacka stjälken. Skiva salladslök tunt. Grovhacka paprika. Hetta upp en skvätt olja* i en stor stekpanna över hög värme. Fräs grönsaker i 7-10 min. Krydda med salt* och peppar*.
Dela fläskkotlett i 2 cm stora bitar. Blanda vetemjöl, en generös nypa salt* och peppar* i en skål. Vänd kotlettbitarna i vetemjölet.
För över grönsakerna till en tallrik när de är mjuka och möra. Tillsätt ytterligare en skvätt olja* samt smör* i pannan. Stek kotlettbitarna i 5-6 min. Häll i marinaden och värm den i 1 min. Lägg sedan i grönsakerna igen. Värm upp i ytterligare 2-3 min. VIKTIGT: Kotlettbitarna är färdiglagade när köttet är vitt och utan inslag av rosa.
Lägg upp couscous i era skålar, toppa med grönsaker och kotlettbitar.