Försvinnande goda quesadillas med aptitretande smaker som tilltalar både stora och små. Fyllda med smältande mozzarella som samsas med pikant pesto och serveras med en munvattnande salsa är detta en perfekt familjemåltid att samlas kring.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1
Koriander
1
Schalottenlök
1
Tomat
1
Lime
4
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
60
Pesto, grön
(Innehåller Mjölk, Sulfiter)
100
Riven mozzarella
(Innehåller Mjölk)
35
Rucola
1
Svarta bönor
75
Crème fraiche
Finhacka schalottenlök och tomat. Grovhacka koriander. Skölj svarta bönorna i en sil under kallt vatten. Riv limezest [1/2 tsk, 2 pers | 1 tsk, 4 pers] och dela lime i klyftor. VIKTIGT: Glöm inte att skrubba citronen innan du river zesten.
Blanda en salsa av schalottenlök, tomat, koriander, bönor, olivolja*, limezest, limejuice [1 msk, 2 pers | 2 msk, 4 pers], en nypa salt* och peppar* i en bunke.
Grovhacka rucola [1/2 påse, 2 pers]. Bre halva sidan av varje tortilla med pesto. Strö över ett lager mozzarella och frisk rucola.
Vik den andra halvan av tortillasen över fyllningen med försiktig hand.
Hetta upp en torr stekpanna på medelvärme. När pannan är varm, stek dina quesadillas tills de är gyllenbruna, 1-2 min på varje sida. Stek i två pannor eller i omgångar om det behövs.
Fördela quesadillas och tomat- och svart bönsalsa mellan era tallrikar. Toppa med en klick crème fraiche, och middagen är serverad.