Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Du gör enkelt dina egna crostinis genom att rosta baguetteskivor i ugnen. Med en topping på getost, prosciutto, tranbär och rosmarin blir de extra festliga och juliga. Dessutom går de supersnabbt att göra, så att du får mer tid för gästerna!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Baguette
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)
100 g
Getost
(Innehåller Mjölk)
50 g
Prosciutto
40 g
Tranbär
(Kan innehålla Sesam, Nötter, Jordnötter)
1 st
Rosmarin
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Skär baguette i 1,5 cm tjocka skivor, placera dem på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja och en nypa salt.
Grädda mitt i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och rostade.
Klipp mindre bitar av rosmarinen, så att de liknar julgranar.
Bre getost på brödskivorna.
Ringla över olivolja och krydda med en nypa peppar.
Toppa crostinis med prosciutto, tranbär och små rosmaringranar.