Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. En riktigt god macka kan förgylla vilken vardagslunch som helst, och getost och honung är en klassisk kombination som får smaklökarna att dansa av glädje! Vi blandar honung med chili flakes för en extra kick och fyller även våra rostade baguetter med rucola och prosciutto.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
100 g
Getost
(Innehåller Mjölk)
50 g
Prosciutto
25 g
Honung
1 g
Chiliflakes
2 st
Baguette
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)
40 g
Rucola
½ msk
Olivolja (steg 2)
Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).
Dela brödet på längden och placera med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper.
Rosta i 7–8 min, eller tills sprött och gyllene.
TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.
Skölj rucola.
Blanda rucola, olivolja [1/2 msk], en nypa salt och peppar i en medelstor skål.
Blanda honung och chili flakes i en liten skål.
Bre getost på baguetter och toppa med rucola och prosciutto.
Ringla över kryddig honung.