Tacos för oftast tankarna till Mexico, men denna variant bjuder på asiatiska smaker. Supergoda tacos med blandfärs, rödlök, morot, pak choi och srirachadressing blir en favorit för hela familjen.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1
Rödlök
250
Blandfärs
37.5
Asiatisk woksås
(Innehåller Gluten, Sulfiter, Vete, Sesam, Soja)
50
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
10
Sriracha
8
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
1
Ekologisk lime
1
Pak choi
1
Morot
Skiva pak choi. Skiva rödlök tunt. Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Stek blandfärs, rödlök och hälften av pak choien under omrörning i 3-4 min tills köttet har brynts. VIKTIGT: Köttfärsen är färdiglagad när det är genomstekt och utan inslag av rosa.
Riv morot. Dela lime i klyftor [1/2 st, 2P].
Tillsätt asiatisk woksås [1/2 påse, 2P] till stekpannan. Stek i 2-3 min tills såsen har tjocknat något. Smaka av med salt* och peppar*.
Blanda majonnäs, en skvätt limejuice och lite sriracha i en liten skål. Krydda därefter med den starka srirachan efter smak! TIPS: Sriracha är starkt, så var försiktig!
Värm upp tortillas på ett fat i mikron i 10 s intervaller eller i en torr stekpanna.
Sätt fram alla ingredienser på bordet. Bygg tortillas med köttfärs, morot, resterande pak choi och srirachamajo. Servera med limeklyftor.