Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Ost, bacon och honung – låter inte det som de perfekta komponenterna för ett supergott tillbehör? Den söta honungen blir ett klockrent komplement till sältan från den baconlindade grillosten och srirachamajonnäs blir en perfekt dippsås.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
200 g
Grillost
(Innehåller Mjölk)
25 g
Honung
125 g
Bacon, skivor
100 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
20 g
Sriracha
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Skär grillost i 2 cm tunna skivor.
Halvera bacon.
Linda bacon runt grillost och placera på en plåt med bakplåtspapper.
Rosta i ugnen i 15 min, eller tills gyllene.
Ta ut färdig grillost ur ugnen och ringla över honung.
Blanda majonnäs och sriracha i en liten skål.
Servera baconlindad grillost med srirachamajonnäs.