Se våra bästa köttrecept
Testa lockande recept med bacon
Här på HelloFresh älskar vi enkla recept som får smaklökarna att dansa. Vi har tagit baconet och skapat riktiga vardagsfavoriter. Glöm komplicerade recept, här handlar det om god matlagning. Så häng med och låt baconet ta din matlagning till nya höjder.
Goda bacon recept
På HelloFresh har vi tagit baconet till en helt ny nivå och här delar vi med oss av våra bästa smakupplevelser. Låt oss guida dig genom en kulinarisk resa där varje tugga är en ren fröjd.Goda bacon recept
Hamburgare recept med bacon
Utforska världens kök
Bacon pasta recept
Kyckling bacon recept
Utforska fler av världens kök
Gnocchi recept med bacon
Gnocchi recept med bacon
Tärnad bacon recept
Tärnad bacon recept
Barnvänliga baconrecept
Barnvänliga baconrecept
Våra bästa bacon recept
Våra bästa bacon recept
Bacon tar middagen till nästa nivå
På smakresa med bacon
Laga smakfulla middagar utan stress
3 snabba om bacon
Vad är bacon?
Bacon är en fantastiskt smakrik och salt köttdel som härstammar från sidfläsket hos grisen. Det genomgår en speciell process av rökning, torkning eller ibland både och vilket ger baconet dess karakteristiska smak. Krispighet kommer när fettet sakta tillagas. Bacon används ofta som en välsmakande ingrediens i olika maträtter och är känd för att lyfta fram smakerna på ett otroligt sätt. Så, när du hör bacon, tänk på den härliga kombinationen av salt, rök och smakrikedom.
Vad är det bästa sättet att tillaga bacon på?
Bacon kan tillagas på spisen i en stekpanna eller i ugnen. Båda metoderna ger gott resultat, men att använda ugnen kan vara mer praktiskt när du lagar större mängder. Arrangera baconet jämnt i pannan eller på en ugnsplåt. Undvik att överlappa skivorna för att säkerställa att de tillagas jämnt och blir krispiga. Använd medelhög värme för att undvika att baconet bränns. Låt fettet långsamt smälta för att ge baconet en jämn och krispig yta. Vänd sedan baconet med tång eller en gaffel när det börjar bli gyllenbrunt. Fortsätt att steka tills önskad krispighet uppnås. Efter tillagningen kan du placera det stekta baconet på ett papperstäckt fat för att dränera överflödigt fett som hjälper till att bevara den krispiga konsistensen.
Är bacon en bra källa till protein?
Ja, bacon innehåller protein, men det är viktigt att komma ihåg att det också innehåller en del mättat fett och salt. Måttlig konsumtion är nyckeln. För en balanserad kost är det bäst att kombinera bacon med andra proteinkällor och näringsrika livsmedel.
Upptäck fler goda recept
Testa något nytt varje dag
+7
Recept du kommer att älska!
Beställ vad du vill, när du vill - utan bindningstid.