Ikväll frestar vi med en matig sandwich med stekta pulled beans som får underbar smak av BBQ-sås och vår egen kryddblandning som vi kallar Ay Cajun-ba. Vi serverar våra BBQ pulled bean-sandwich med rostad potatis, och krispig coleslaw med aioli, kål och äpple.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
240
Pulled beans
(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)
4
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
60
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
500
Potatis
1
Äpple
40
Aioli
(Innehåller Ägg, Senap)
200
Spetskål
1
Vatten (steg 3)
1
Olivolja (steg 4)
1
Smör (steg 4)
Sätt ugnen på 240°C/220°C varmluft.
Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna klyftor, och placera på en plåt med bakplåtspapper. Blanda med lite olivolja, salt och peppar.
Rosta i ugnen i 20-25 min, eller tills gyllene.
Halvera, kärna ur och skär äpple i tunna skivor.
Blanda aioli, vatten [1 msk | 2 msk], en nypa salt och peppar i en medelstor skål. Rör i spetskål och äpple, och ställ åt sidan tills servering.
När det återstår 5 min av potatisens tillsagningstid, hetta upp olivolja [1 msk I 2 msk] i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek pulled beans, krydda med Ay Cajun-ba, en nypa salt och peppar, tills brynt, 3-4 min.
Rör i smör [1 msk | 2 msk], och ta av från värme.
Rör i BBQ-sås och se till att pulled beans är täckta med sås.
Medan du stekter pulled beans, dela bröd på mitten och placera dem direkt på ugnsgallret. Värm i ugnen i 3-4 min, tills genomvarma.
Lägg upp rostad potatis och bröd på tallrikar.
Fyll briochebröd med pulled beans och coleslaw.
Servera med resterande coleslaw.