topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ vegobitar-sandwich

BBQ vegobitar-sandwich

med coleslaw och rostad potatis

I kväll frestar vi med en matig sandwich med stekta vegobitar som får underbar smak av BBQ-sås och vår egen kryddblandning som vi kallar Ay Cajun-ba. Vi serverar vår sandwich med rostad potatis och krispig coleslaw med aioli och spetskål.

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Korn
Soja
Sulfiter
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

240 g

Pulled beans

(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

60 g

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

500 g

Potatis

150 g

Förskuren spetskål

40 g

Aioli

(Innehåller Ägg, Senap)

1 st

Morot

Ingår inte i din leverans

1 msk

Vatten (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 4)

1 msk

Smör (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4237 kJ
Energi (kcal)1013 kcal
Fett43.1 g
varav mättat9.4 g
Kolhydrater112.6 g
varav socker24.2 g
Protein43.5 g
Salt4.2 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Rivjärn

Instruktioner

Rosta potatis
1

Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).

Skär potatis (oskalad) i 1 cm tjocka klyftor och placera dem på en plåt med bakplåtspapper.

Blanda med olivolja, salt och peppar.

Rosta i ugnen i 25–35 min, eller tills gyllene.

Riv morot
2

Under tiden, riv morot (oskalad).

Gör coleslaw
3

Blanda aioli, vatten [1 msk | 2 msk], en nypa salt och peppar i en medelstor skål.

Rör ner spetskål och morot och ställ åt sidan till servering.

Stek pulled beans
4

Hetta upp olivolja [1 msk | 2 msk] i en stor stekpanna när potatis har 5 min kvar i ugnen.

Tillsätt pulled beans, Ay Cajun-ba, en nypa salt och peppar till pannan. Stek tills brynt, 3–4 min.

Rör i smör [1 msk | 2 msk] och ta av stekpannan från värmen.

Tillsätt BBQ-sås och rör om.

Värm bröd
5

Under tiden, dela briochebröd på mitten och placera direkt på ugnsgallret.

Värm i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.

Servera
6

Lägg upp potatis på tallrikar.

Fyll bröd med pulled beans och en sked coleslaw.

Servera resterande coleslaw till.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image