I kväll frestar vi med en matig sandwich med stekta vegobitar som får underbar smak av BBQ-sås och vår egen kryddblandning som vi kallar Ay Cajun-ba. Vi serverar vår sandwich med rostad potatis och krispig coleslaw med aioli och spetskål.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
240 g
Pulled beans
(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
60 g
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
500 g
Potatis
150 g
Förskuren spetskål
40 g
Aioli
(Innehåller Ägg, Senap)
1 st
Morot
1 msk
Vatten (steg 3)
1 msk
Olivolja (steg 4)
1 msk
Smör (steg 4)
Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).
Skär potatis (oskalad) i 1 cm tjocka klyftor och placera dem på en plåt med bakplåtspapper.
Blanda med olivolja, salt och peppar.
Rosta i ugnen i 25–35 min, eller tills gyllene.
Under tiden, riv morot (oskalad).
Blanda aioli, vatten [1 msk | 2 msk], en nypa salt och peppar i en medelstor skål.
Rör ner spetskål och morot och ställ åt sidan till servering.
Hetta upp olivolja [1 msk | 2 msk] i en stor stekpanna när potatis har 5 min kvar i ugnen.
Tillsätt pulled beans, Ay Cajun-ba, en nypa salt och peppar till pannan. Stek tills brynt, 3–4 min.
Rör i smör [1 msk | 2 msk] och ta av stekpannan från värmen.
Tillsätt BBQ-sås och rör om.
Under tiden, dela briochebröd på mitten och placera direkt på ugnsgallret.
Värm i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.
Lägg upp potatis på tallrikar.
Fyll bröd med pulled beans och en sked coleslaw.
Servera resterande coleslaw till.