.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1
Koriander
1
Svarta bönor
225
Blomkål
3
Tex-Mex
30
Pankoströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
½
Rödlök
200
Körsbärstomater
75
Gräddfil
1
Avokado
1
Vitlöksklyfta
8
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
1
Lime
1
Smör (steg 1)
Olivolja (steg 4)
Sätt ugnen på 200°C. Häll av svarta bönor i en sil. Dela blomkål [1/2 st, 2 pers] i små buketter.
Placera svarta bönor och blomkål på en plåt med bakplåtspapper. Strö över Hello Mexico kryddmixen och panko. Blanda och sprid grönsakerna jämnt. Dela smör* i tunna skivor och placera dessa ovanpå bönorna och blomkålen. Krydda med salt* och peppar*. Baka i ugnen i ca 20 min.
Skiva rödlök [1/2 st för 2 pers] tunt. Finhacka körsbärstomater och koriander.
Blanda rödlök, tomat och koriander tillsammans med en skvätt olivolja*, en nypa salt* och peppar* i en skål - detta är er salsa.
Pressa vitlöksklyfta [1/2 st, 2 pers]. Dela lime i klyftor. Mosa avokado med vitlök och gräddfil [1/2 burk, 2 pers] i en skål. Smaksätt med juicen från 1-2 st limeklyfta, en nypa salt* och peppar*. Placera tortillabrödet på ett ugnsgaller och värm i ugnen, 1-2 min.
Servera tacos fullproppade med krispiga bönor och blomkål. Toppa med tomatsalsa och guacamole. Smaksätt med limejuice. TIPS: Strö över kvarvarande panko från bakplåten.