topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Blomkålstaco

Blomkålstaco

med guacamole, krispiga bönor och tomatsalsa

.

Allergener:
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1

Koriander

1

Svarta bönor

225

Blomkål

3

Tex-Mex

30

Pankoströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

½

Rödlök

200

Körsbärstomater

75

Gräddfil

1

Avokado

1

Vitlöksklyfta

8

Minitortillas

(Innehåller Gluten, Vete)

1

Lime

Ingår inte i din leverans

1

Smör (steg 1)

Olivolja (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)603 kcal
Energi (kJ)2521 kJ
Fett16.98 g
varav mättat6.1 g
Kolhydrater87.07 g
varav socker3 g
Protein21.18 g
Salt2 g

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°C. Häll av svarta bönor i en sil. Dela blomkål [1/2 st, 2 pers] i små buketter.

2

Placera svarta bönor och blomkål på en plåt med bakplåtspapper. Strö över Hello Mexico kryddmixen och panko. Blanda och sprid grönsakerna jämnt. Dela smör* i tunna skivor och placera dessa ovanpå bönorna och blomkålen. Krydda med salt* och peppar*. Baka i ugnen i ca 20 min.

3

Skiva rödlök [1/2 st för 2 pers] tunt. Finhacka körsbärstomater och koriander.

4

Blanda rödlök, tomat och koriander tillsammans med en skvätt olivolja*, en nypa salt* och peppar* i en skål - detta är er salsa.

5

Pressa vitlöksklyfta [1/2 st, 2 pers]. Dela lime i klyftor. Mosa avokado med vitlök och gräddfil [1/2 burk, 2 pers] i en skål. Smaksätt med juicen från 1-2 st limeklyfta, en nypa salt* och peppar*. Placera tortillabrödet på ett ugnsgaller och värm i ugnen, 1-2 min.

6

Servera tacos fullproppade med krispiga bönor och blomkål. Toppa med tomatsalsa och guacamole. Smaksätt med limejuice. TIPS: Strö över kvarvarande panko från bakplåten.