Butternut mash with Gnocchi and pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Butternut mash with Gnocchi and pesto

Allergener:
Vete
Mjölk
Ägg
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni med ricotta och spenat

(Innehåller Vete, Mjölk, Ägg, Gluten Kan innehålla Blötdjur, Selleri, Nötter, Fisk, Kräftdjur, Senap, Soja)

1 st

Vitlöksklyfta

1 portionspåse

Bladpersilja

1 portionspåse

Basilika

20 g

Solroskärnor

20 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

50 g

Prosciutto

40 g

Rucola

1 st

Rödlök

½ st

Zucchini

1 st

Tomat

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2443 kJ
Energi (kcal)584 kcal
Fett20.3 g
varav mättat6.4 g
Kolhydrater69.7 g
varav socker12.1 g
Protein28.8 g
Salt3.2 g

Instruktioner