Duck leg and redwine jus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Duck leg and redwine jus

Duck leg and redwine jus

with baked vegetables and bean salad

Taggar:
Glutenfri
Allergener:
Sulfiter
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

120 g

Rödvinssås

(Innehåller Sulfiter)

430 g

Sous vide anklår, confiterat

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

1 st

Butternutpumpa

300 g

Potatis

1 st

Rosmarin

1 st

Rödbeta

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hårdost, hyvlad

(Innehåller Mjölk)

1 st

Lök

1 portionspåse

Timjan

150 g

Haricots verts

Ingår inte i din leverans

¼ msk

Olja till sallad

¼ tsk

Salt till sallad

½ msk

Olja till ris

3 dl

Vatten till ris

½ tsk

Salt till ris

1 msk

Olja till stekning

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4017 kJ
Energi (kcal)960 kcal
Fett47.3 g
varav mättat12.1 g
Kolhydrater72.2 g
varav socker14.8 g
Protein60.1 g
Salt4.5 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6