topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fisktacos

Fisktacos

med cajunmajo och tomatsalsa

Ta fredagstacosen till nästa nivå med en delikatessfisk i tortillasen. Kummel är en fisk som tål att matchas med stora smaker och stingande cajunmajo, jalapeno och Hello Mexico kryddmix är perfekta smakhöjare i denna rätt. Kålsallad, tomat, lime, såväl som koriander och rödlök utgör en fantastisk fyllning i dessa fräscha tacos, och tillsammans med den panerade kummeln är det en förstklassig middag som väntar.

Taggar:
Snabb
Stark
Allergener:
Sulfiter
Gluten
Vete
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
15 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

1

Koriander

4

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

8

Minitortillas

(Innehåller Gluten, Vete)

250

Kummelfilé

75

Kålmix

4

Hello Mexico kryddmix

1

Tomat

1

Lime

1

Jalapeno

½

Rödlök

1

Morot

50

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

Ingår inte i din leverans

¼

Salt

2

Vetemjöl

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)599 kcal
Energi (kJ)2505 kJ
Fett27.03 g
varav mättat2.8 g
Kolhydrater74.79 g
varav socker3.3 g
Protein13.06 g
Salt2.4 g

Instruktioner

Förbered råvaror
1

Finhacka tomat. Finhacka rödlök [1/2 st, 2 pers]. Riv oskalad morot. Skiva jalapeno tunt. Grovhacka koriander. Dela lime i klyftor. Skär kummel i 2 cm breda bitar.

Panera fisk
2

Blanda vetemjöl*, Hello Mexico kryddmix och salt* i en djup tallrik. Vänd fiskbitarna i mjölet tills helt täckta. Lägg över på en tallrik.

Stek fisk
3

Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Lägg i fisken när oljan är uppvärmd. Stek i 2-3 min per sida tills genomstekt. VIKTIGT: Fisken är färdig när köttet är mjölkvitt och helt ogenomskinligt.

Blanda cajunmajo
4

Medan fisken steks, blanda majonnäs, Ay Cajun-ba och en skvätt vatten* i en skål. Blanda tomat, rödlök, hälften av koriandern och en generös skvätt limejuice i en salladsskål. Krydda med en nypa salt* och peppar*.

Blanda coleslaw
5

Blanda salladsmix [1/2 påse, 2 pers], morotsriv, en skvätt limejuice och 1 msk av cajunmajon i en salladsskål. Värm tortillas i ugnen, 10 s i micron eller i en smörgåsgrill.

Servera
6

Duka bordet och ställ fram alla skålar på bordet. Bre tortillas med cajunmajo och fyll dem med coleslaw, fisk och tomatsalsa. Toppa med jalapeno och resterande koriander.