topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fisktacos

Fisktacos

med cajunmajo och tomatsalsa

Ta fredagstacosen till nästa nivå med en delikatessfisk i tortillasen. Sej är en fisk som tål att matchas med stora smaker och stingande cajunmajo, jalapeno och vår Tex-Mex krydda är perfekta smakhöjare i denna rätt. Kålsallad, tomat, lime, såväl som koriander och rödlök utgör en fantastisk fyllning i dessa fräscha tacos, och tillsammans med den panerade sejen är det en förstklassig middag som väntar.

Taggar:
Snabb
Stark
Allergener:
Sulfiter
Senap
Ägg
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

250

Gråsej

4

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

50

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

8

Minitortillas

(Innehåller Gluten, Vete)

75

Kålmix

5

Tex-Mex

1

Tomat

1

Koriander

1

Jalapeno

½

Rödlök

1

Ekologisk lime

Ingår inte i din leverans

¼

Salt

2

Vetemjöl

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)592 kcal
Energi (kJ)2477 kJ
Fett27.11 g
varav mättat2.9 g
Kolhydrater72.88 g
varav socker3 g
Protein13.04 g
Salt3.1 g

Instruktioner

Förbered råvaror
1

Finhacka tomat. Finhacka rödlök [1/2 st, 2 pers]. Skiva jalapeno tunt. Grovhacka koriander. Dela lime i klyftor. Skär fisk i 2 cm breda bitar på en separat skärbräda.

Panera fisk
2

Blanda vetemjöl*, Tex-Mex och salt* i en djup tallrik. Vänd fiskbitarna i mjölet tills helt täckta. Lägg över på en tallrik.

Stek fisk
3

Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Lägg i fisken när oljan är uppvärmd. Stek i 2-3 min per sida tills genomstekt. VIKTIGT: Fisken är färdig när köttet är mjölkvitt och helt ogenomskinligt.

Blanda cajunmajo
4

Medan fisken steks, blanda majonnäs, Ay Cajun-ba och en skvätt vatten* i en skål. Blanda tomat, rödlök, hälften av koriandern och en generös skvätt limejuice i en salladsskål. Krydda med en nypa salt* och peppar*.

Värm tortillas
5

Blanda salladsmix [1/2 påse, 2 pers], en skvätt limejuice och 1 msk av cajunmajon i en salladsskål. Värm tortillas i 10 s intervaller i micron eller i en smörgåsgrill tills uppvärmda.

Servera
6

Duka bordet och ställ fram alla skålar på bordet. Bre tortillas med cajunmajo och fyll dem med coleslaw, fiskbitar och tomatsalsa. Toppa med jalapeno och resterande koriander.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image