Ta fredagstacosen till nästa nivå med en delikatessfisk i tortillasen. Sej är en fisk som tål att matchas med stora smaker och stingande cajunmajo, jalapeno och vår Tex-Mex krydda är perfekta smakhöjare i denna rätt. Kålsallad, tomat, lime, såväl som koriander och rödlök utgör en fantastisk fyllning i dessa fräscha tacos, och tillsammans med den panerade sejen är det en förstklassig middag som väntar.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
250
Gråsej
4
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
50
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
8
Minitortillas
(Innehåller Gluten, Vete)
75
Kålmix
5
Tex-Mex
1
Tomat
1
Koriander
1
Jalapeno
½
Rödlök
1
Ekologisk lime
¼
Salt
2
Vetemjöl
Finhacka tomat. Finhacka rödlök [1/2 st, 2 pers]. Skiva jalapeno tunt. Grovhacka koriander. Dela lime i klyftor. Skär fisk i 2 cm breda bitar på en separat skärbräda.
Blanda vetemjöl*, Tex-Mex och salt* i en djup tallrik. Vänd fiskbitarna i mjölet tills helt täckta. Lägg över på en tallrik.
Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelhög värme. Lägg i fisken när oljan är uppvärmd. Stek i 2-3 min per sida tills genomstekt. VIKTIGT: Fisken är färdig när köttet är mjölkvitt och helt ogenomskinligt.
Medan fisken steks, blanda majonnäs, Ay Cajun-ba och en skvätt vatten* i en skål. Blanda tomat, rödlök, hälften av koriandern och en generös skvätt limejuice i en salladsskål. Krydda med en nypa salt* och peppar*.
Blanda salladsmix [1/2 påse, 2 pers], en skvätt limejuice och 1 msk av cajunmajon i en salladsskål. Värm tortillas i 10 s intervaller i micron eller i en smörgåsgrill tills uppvärmda.
Duka bordet och ställ fram alla skålar på bordet. Bre tortillas med cajunmajo och fyll dem med coleslaw, fiskbitar och tomatsalsa. Toppa med jalapeno och resterande koriander.