Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. En rostad bagel blir lätt den ultimata mackan när man fyller den med rökt lax, avokadokräm och mango. Lika bra som både lyxig frukost och mumsigt mellanmål!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Sesambagel
(Innehåller Korn, Gluten, Sesam, Vete)
100 g
Kallrökt lax
(Innehåller Fisk)
1 st
Mango
1 st
Avokado
75 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
¼ tsk
Salt till guacamole
1 msk
Smör till bröd
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Dela på bagels.
Placera bagels med skärsidan upp på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.
TIPS: Våra bagels kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.
Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur den med en sked.
Mosa avokado med gräddfil, salt och en nypa peppar med en gaffel tills krämigt i en medelstor skål.
TIPS: Använd en mixer för att göra avokadokrämen ännu krämigare.
Skala och skär mango i två delar längs med kärnan i mitten.
Skär i 0,5 cm tunna skivor.
Bre bagelhalvor med smör.
Fyll bagels med mango, lax och avokadokräm.