Roasted butternut in ginger coconut noodle soup
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Roasted butternut in ginger coconut noodle soup

with charred pak choi and chilli-peanut-coriander topping

Allergener:
Gluten
Vete
Soja
Jordnötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

½ st

Butternutpumpa

2 st

Vitlöksklyfta

2 tsk

Ingefära

1 st

Citrongräs

1 st

Pak choi

4 g

Ga-Laksa

440 g

Udonnudlar

(Innehåller Gluten, Vete)

12.5 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

90 ml

Kokosmjölk

1 st

Röd chili

1 portionspåse

Koriander

20 g

Saltade jordnötter

(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olja till stekning

4 dl

Vatten till soppa

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2320 kJ
Energi (kcal)554 kcal
Fett17 g
varav mättat8.3 g
Kolhydrater81.4 g
varav socker4.2 g
Protein17.9 g
Salt2.9 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6