Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Överraska familjen med denna spännande sallad som passar till många rätter, men som också kan avnjutas precis som den är. Vi låter oss inspireras av Asien och gör en krispig och vacker sallad med gurka, koriander, chili, ponzudressing och jordnötter.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Gurka
1 portionspåse
Koriander
½ st
Vitlöksklyfta
40 g
Saltade jordnötter
(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)
1 g
Chiliflakes
15 ml
Ponzudressing
(Innehåller Vete, Soja, Gluten, Sulfiter)
¼ tsk
Salt (steg 3)
Skär gurka i tunna skivor på diagonalen.
Grovhacka koriander.
Finhacka jordnötter.
Finhacka eller pressa vitlök [½ klyfta, 2P].
Blanda ponzudressing, vitlök, chiliflakes, salt [1/4 tsk] och en nypa peppar i en stor skål.
Vänd ner gurka och koriander i skålen.
TIPS: Skippa chili eller använd mindre om du inte tycker om stark mat.
Toppa gurksallad med jordnötter.