Snöra på dig förklädet, kavla upp ärmarna och sätt på kockmössan. Det här bak-kitet passar perfekt även för de minsta kockarna. Recepten är inte bara välsmakande och enkla, utan också roliga att laga! Älskar du också kombinationen choklad och apelsin? Då kommer det här receptet inte att göra dig besviken! Vi blandar den färdiga bakmixen med chokladknappar, och medan kakan sköter sig själv i ugnen förbereder vi toppingen – apelsinglasyr, apelsinskivor och grovhackade, rostade hasselnötter. Sedan är det bara att hugga in!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
40 g
Hasselnötter
(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Spelt, Vete, Korn, Havre, Jordnötter, Råg)
2 st
Apelsin
50 g
Florsocker
(Kan innehålla Khorasanvete, Gluten, Ägg, Nötter, Havre, Vete, Jordnötter, Korn, Kamut, Mjölk, Sesam, Råg, Spelt, Soja, Lupin)
600 g
Chokladkaksmix
(Innehåller Vete, Ägg, Gluten, Mjölk Kan innehålla Nötter, Soja, Senap)
100 g
Mjölkchokladknappar
(Innehåller Mjölk, Soja Kan innehålla Nötter, Sesam, Havre, Spelt, Gluten, Vete, Korn, Råg, Jordnötter)