Getost- och prosciuttobaguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Getost- och prosciuttobaguette

Getost- och prosciuttobaguette

2 portioner | med rucola och kryddig honung

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. En riktigt god macka kan förgylla vilken vardagslunch som helst, och getost och honung är en klassisk kombination som får smaklökarna att dansa av glädje! Vi blandar honung med chili flakes för en extra kick och fyller även våra rostade baguetter med rucola och prosciutto.

Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honung

50 g

Prosciutto

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

100 g

Getost

(Innehåller Mjölk)

1 g

Chiliflakes

40 g

Rucola

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olja till sallad

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2475 kJ
Energi (kcal)591 kcal
Fett21.5 g
varav mättat10.5 g
Kolhydrater75.3 g
varav socker15.1 g
Protein24 g
Salt3.8 g

Instruktioner

Rosta baguette
1

Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).

Dela brödet på längden och placera med skärsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper.

Rosta i 7–8 min, eller tills sprött och gyllene.

TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.

Förbered rucola
2

Skölj rucola.

Blanda rucola, olivolja, en nypa salt och peppar i en medelstor skål.

Förbered honung
3

Blanda honung och chili flakes i en liten skål.

Servera
4

Bre getost på baguetter och toppa med rucola och prosciutto.

Ringla över kryddig honung.