Gulaschsoppa och stenugnsbakad baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gulaschsoppa och stenugnsbakad baguette

Gulaschsoppa och stenugnsbakad baguette

1000 ml | 2-3 portioner | Värm på spis eller i mikrovågsugn

Ont om tid? Bota hungern med denna klassiska gulaschsoppa smaksatt med blandade örter, paprika, rödvin och svamp.

Ingredienser: Vatten, röd paprika (13%), tomat, potatis, morot, nötkött (7%), rotselleri (SELLERI), lök, rödvin (SULFIT), blandade örter och kryddor, havssalt, svampblandning, solrosolja.

Tillagning:

Mikrovågsugn:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en skål.
  2. Ställ skålen i mikron och värm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rör om lite och värm därefter i ytterligare 1 min. eller tills mycket varmt.

Gryta:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en kastrull.
  2. Värm på medelhög temperatur i 5-6 min. med frekvent omrörning

Ugn:

  1. Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7-8 min.
Allergener:
Sulfiter
Selleri
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Gulaschsoppa

(Innehåller Sulfiter, Selleri Kan innehålla Jordnötter, Fisk, Ägg, Senap, Lupin, Mjölk, Gluten, Nötter, Soja)

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2151 kJ
Energi (kcal)514 kcal
Fett8.3 g
varav mättat2.3 g
Kolhydrater86.8 g
varav socker15.3 g
Protein20.3 g
Salt5.9 g

Instruktioner