Kvällsmat för kräsna barn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kvällsmat för kräsna barn

Kvällsmat för kräsna barn

2 portioner | med pitapizza, frukt och grönt

Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. De flesta barn föredrar att ha maten uppdelad och att kunna se exakt vad de äter. Det hjälper vi gärna till med i form av denna enkla och goda kvällsmat för de minsta. Vi gör en tallrik med äppelklyftor, gurkstavar, paprikaskivor och pitapizza med tomatpuré och ost.

Allergener:
Gluten
Vete
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Pitabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

100 g

Riven gouda

(Innehåller Mjölk)

1 burk

Tomatpuré

1 st

Äpple

1 st

Paprika

1 st

Gurka

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1876 kJ
Energi (kcal)448 kcal
Fett16.2 g
varav mättat10.5 g
Kolhydrater52.7 g
varav socker16.9 g
Protein19.7 g
Salt1.8 g

Instruktioner

Gör pitapizza
1

Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).

Lägg pitabröd på en plåt med bakplåtspapper.

Bre med tomatpuré, strö över ost och grädda i 5–6 min, tills osten har smält.  

Förbered grönsaker
2

Skär paprika i 2 cm strimlor.

Skär gurka i 1 cm stavar.

Förbered frukt
3

Halvera, kärna ur och skär äpple i klyftor.

Servera
4

Lägg upp pizza, äpple, gurka och paprika på tallrikar.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image