Linssoppa och stenugnsbakad baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Linssoppa och stenugnsbakad baguette

Linssoppa och stenugnsbakad baguette

1000 ml | 2-3 portioner | Värm på spis eller i mikrovågsugn

Observera att bilden på produkten endast är ett serveringsförslag - eventuella ytterligare ingredienser på bilden med produkten som inte är listade nedan ingår inte i produkten du köper.

Tillagning:

Mikrovågsugn:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en skål.
  2. Ställ skålen i mikron och värm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rör om lite och värm därefter i ytterligare 1 min. eller tills mycket varmt.

Gryta:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en kastrull.
  2. Värm på medelhög temperatur i 5-6 min. med frekvent omrörning

Ugn:

  1. Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7-8 min.
Allergener:
Gluten
Vete
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

1 st

Linssoppa

(Innehåller Selleri Kan innehålla Ägg, Fisk, Råg, Mjölk, Gluten, Spelt, Soja, Havre, Jordnötter, Khorasanvete, Vete, Kamut, Nötter, Lupin, Korn, Senap)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2612 kJ
Energi (kcal)624 kcal
Fett10.8 g
varav mättat1.7 g
Kolhydrater105.8 g
varav socker13.1 g
Protein26.1 g
Salt7.9 g

Instruktioner