Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. Idag frestar vi med en fantastisk mangosmoothie med yoghurt och honung som vi serverar i en skål och toppar med granatäpple, rostad mandel och riven kokos.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
50 g
Honung
300 g
Yoghurt
(Innehåller Mjölk)
40 g
Mandlar
(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)
1 st
Granatäpple
15 g
Riven kokos
(Kan innehålla Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)
2 st
Mango
Skala och skär mango i två delar längs med kärnan i mitten. Tärna i stora bitar.
Halvera granatäpple, sänk ner halvorna i en skål med vatten och lossa försiktigt kärnorna med händerna. Låt kärnorna sjunka till botten, ta bort de vita hinnorna från ytan och häll av vattnet.
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme.
Lägg mandlar i en plastpåse och krossa dem med en stekpanna mot arbetsytan.
Rosta mandlar i 3–4 min, eller tills gyllene.
Tillsätt mango, yoghurt och honung till mixern.
Mixa i 1–2 min, till önskad konsistens.
TIPS: Tillsätt några isbitar när du mixar för en kallare och fylligare smoothie.
Häll smoothie i skålar och toppa med granatäpple, mandlar och kokos.