Passionsfrukts- och kokoschiapudding
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Passionsfrukts- och kokoschiapudding

Passionsfrukts- och kokoschiapudding

2 portioner | med mango och riven kokos

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Chiapudding är en god och lyxig frukost som är lätt att förbereda kvällen innan. Vår version innehåller yoghurt för extra krämighet och toppas med mango, passionsfrukt och riven kokos.

Allergener:
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Chiafrön

(Kan innehålla Sesam, Nötter, Jordnötter)

1 st

Passionsfrukt

250 ml

Kokosmjölk

25 g

Honung

150 g

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

15 g

Riven kokos

(Kan innehålla Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)

1 st

Mango

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2567 kJ
Energi (kcal)614 kcal
Fett42.3 g
varav mättat29 g
Kolhydrater38.7 g
varav socker31.7 g
Protein10.9 g
Salt0.2 g

Instruktioner

Blanda chiapudding
1

Blanda chiafrön (30 g), kokosmjölk, honung och en nypa salt i en liten skål kvällen innan.

Sätt på ett lock och låt stå i kylen till morgonen efter.

Tillsätt yoghurt
2

Tillsätt yoghurt till skålen med chiapudding på morgonen för en krämig konsistens.

Förbered topping
3

Halvera passionsfrukt och gröp ur kärnorna med en sked.

Skala och skär mango i två delar längs med kärnan i mitten. Tärna i 1 cm stora bitar.

Servera
4

Fördela chiapudding mellan glas och toppa med mango, passionsfrukt och riven kokos.