Pumpasoppa och stenugnsbakad baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pumpasoppa och stenugnsbakad baguette

Pumpasoppa och stenugnsbakad baguette

1000 ml | 2-3 portioner | Värm på spis eller i mikrovågsugn

Observera att bilden på produkten endast är ett serveringsförslag - eventuella ytterligare ingredienser på bilden med produkten som inte är listade nedan ingår inte i produkten du köper.

Tillagning:

Mikrovågsugn:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en skål.
  2. Ställ skålen i mikron och värm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rör om lite och värm därefter i ytterligare 1 min. eller tills mycket varmt.

Gryta:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en kastrull.
  2. Värm på medelhög temperatur i 5-6 min. med frekvent omrörning

Ugn:

  1. Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7-8 min.
Allergener:
Selleri
Mjölk
Senap
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Pumpasoppa

(Innehåller Selleri, Mjölk, Senap Kan innehålla Mandel, Korn, Ägg, Fisk, Gluten, Hasselnöt, Kamut, Khorasanvete, Lupin, Havre, Jordnötter, Råg, Soja, Spelt, Valnöt, Vete)

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2235 kJ
Energi (kcal)534 kcal
Fett18.4 g
varav mättat8.5 g
Kolhydrater78.2 g
varav socker5.6 g
Protein14.6 g
Salt6.8 g

Instruktioner