Använd din överblivna potatis till att laga en virvlande Massaman Curry med knapriga jordnötter som kommer att förvandla ditt kök till en kulinarisk tyfon. 56% av oss får potatis över under julen - ge den nytt liv samtidigt som du minskar matsvinnet.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
Hacka rödlök och vitlök och skär sötpotatisen i tärningar om ca 3 x 3 cm.
Värm upp en stor kastrull. När grytan är varm, tillsätt olja och stek sötpotatis, rödlök och vitlök i ca 30 sek. Tillsätt currypasta och stek ytterligare 30 sek.
Häll kokosmjölken i pannan och tillsätt vattnet. Låt allt sjuda i 5 min. Skär samtidigt kycklingen i mindre kuber och tillsätt efter 5 min. Låt allt sjuda i ca 15-20 min.
Skär de kokta potatisarna i samma storlek som sötpotatisen och lägg i dem när det är 5 min kvar.
När curryn är klar, krydda med limejuice och fisksås. Garnera med jordnötter och koriander.