Är ni en familj som älskar lasagne? Kanske är det dags att testa en ny variant med denna vegetariska pastagratäng. Vi kokar rigatoni och steker vegofärs med lök, vitlök och tex mex-kryddor innan vi tillsätter tomatsås. Pasta och vegofärs får sällskap av mornaysås och ost och medan gratängen gräddas blandar vi en morotssallad med koriander och lime.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 paket
Rigatoni
(Innehåller Vete, Gluten Kan innehålla Soja)
160 g
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
1 st
Vitlöksklyfta
5 g
Tex-Mex
8 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
100 g
Mornaysås
(Innehåller Mjölk)
½ paket
Krossade tomater, vitlök & lök
40 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
2 st
Morot
1 portionspåse
Koriander
½ st
Lime
1 st
Lök
1 st
Jalapeno
1 msk
Olivolja (steg 2)
½ tsk
Socker (steg 3)
½ tsk
Salt (steg 3)
½ dl
Vatten (steg 4)
½ msk
Olivolja (steg 5)
¼ tsk
Salt (steg 5)