Mushroom and ricotta bruschetta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mushroom and ricotta bruschetta

Mushroom and ricotta bruschetta

with fresh rucola salad and truffle oil

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

200 g

Champinjoner

1 st

Vitlöksklyfta

40 g

Rucola

500 g

Potatis

25 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

100 g

Ricotta

(Innehåller Mjölk)

8 ml

Tryffelolja

1 portionspåse

Dragon

20 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

1 st

Rosmarin

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 3)

1 msk

Smör (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

½ msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3579 kJ
Energi (kcal)855 kcal
Fett43.5 g
varav mättat14.4 g
Kolhydrater94.7 g
varav socker14.5 g
Protein23.7 g
Salt2.7 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6