Pan-fried salmon with green risotto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan-fried salmon with green risotto

Pan-fried salmon with green risotto

with sugar snap peas and roasted fennel

Allergener:
Mjölk
Selleri
Ägg
Fisk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 portionspåse

Bladpersilja

1 portionspåse

Dill

1 portionspåse

Sockerärtor

1 st

Purjolök

1 st

Citron

1 st

Fänkål

½ paket

Crème fraiche

(Innehåller Mjölk)

8 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

4 g

Vitlöksflörter

150 g

Risottoris

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

Ingår inte i din leverans

½ msk

Smör (steg 2)

1 dl

Vatten (steg 2)

1 msk

Smör (steg 3)

6 dl

Vatten (steg 3)

1 msk

Smör (steg 4)

½ tsk

Salt (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4167 kJ
Energi (kcal)996 kcal
Fett54.6 g
varav mättat25.3 g
Kolhydrater76.7 g
varav socker13.2 g
Protein45.4 g
Salt4.4 g

Köksredskap

Stekpanna
Ugnsform
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6