Trött på burgare som alltid smakar likadant? Testa våra syrliga äppelburgare med rivet äpple i färsen, och med coleslaw med morot och rödkål. Hemmalagade krispiga pommes och BBQ-sås är perfekta tillbehör.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
500
Potatis
1
Äpple
2
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
50
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
250
Blandfärs
1
Morot
37.5
Rödkål, förskuren
30
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
12.5
Ströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
½
Salt (steg 3)
Värm ugnen till 240°C/220°C (varmluft).
Skär potatis (oskalad) i 1 cm tunna pommes och placera på en plåt [2 plåtar, 4P] med bakplåtspapper. Blanda med olivolja, salt och peppar.
Rosta i ugnen i 25-35 min, tills gyllene och krispiga.
Under tiden, riv morot (oskalad) grovt.
Blanda morot, rödkål [1/2 påse, 2P], majonnäs och en nypa salt i en medelstor skål.
Ställ åt sidan tills servering.
Riv äpple grovt.
Blanda blandfärs, äpple, ströbröd [1/2 påse, 2P] salt [1/2 tsk | 1 tsk] och peppar i en medelstor skål.
Forma färsen till biffar (1 per person), lite större än briochebröden.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stekpanna på medelhög värme.
Stek biffar i 4-5 min per sida, tills precis genomstekta.
VIKTIGT: Köttet är färdiglagat när det är genomstekt och utan inslag av rosa.
Under tiden, dela briochebröd på mitten och värm dem på gallret i ugnen tills genomvarma, 2-3 min.
Fyll bröd med biffar, äppelslaw och BBQ-sås [1/2 paket, 2P].
Servera med pommes och resterande coleslaw.