I kväll frestar vi med en matig sandwich med stekta vegobitar som får underbar smak av BBQ-sås och vår egen kryddblandning som vi kallar Ay Cajun-ba. Vi serverar våra sandwich med rostad potatis, och krispig coleslaw med aioli, kål och äpple.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
240 g
Pulled beans
(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)
2 st
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
500 g
Potatis
60 g
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
150 g
Förskuren spetskål
40 g
Aioli
(Innehåller Ägg, Senap)
1 st
Morot
¼ tsk
Salt till potatis
1 msk
Vatten till slaw
1 msk
Olja till stekning
¼ tsk
Salt till vegoprotein
1 msk
Smör till sås
Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).
Skär potatis (oskalad) i 1 cm tjocka klyftor och placera dem på en plåt med bakplåtspapper.
Blanda med en skvätt olivolja, salt och en nypa peppar.
Rosta i ugnen i 25–35 min, eller tills gyllene.
Under tiden, riv morot (oskalad).
Blanda aioli, vatten och en nypa salt och peppar i en medelstor skål.
Rör ner spetskål och morot och ställ åt sidan till servering.
Hetta upp olivolja i en stor stekpanna när potatis har 5 min kvar i ugnen.
Tillsätt pulled beans, Ay Cajun-ba, salt och en nypa peppar till pannan. Stek tills brynt, 3–4 min.
Rör i smör och ta av stekpannan från värmen.
Tillsätt BBQ-sås och rör om.
Under tiden, dela briochebröd på mitten och placera direkt på ugnsgallret.
Värm i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.
Lägg upp potatis på tallrikar.
Fyll bröd med pulled beans och en sked coleslaw.
Servera resterande coleslaw till.