Sandwich på BBQ-stekta vegobitar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich på BBQ-stekta vegobitar

Sandwich på BBQ-stekta vegobitar

med krispig coleslaw och rostad potatis

I kväll frestar vi med en matig sandwich med stekta vegobitar som får underbar smak av BBQ-sås och vår egen kryddblandning som vi kallar Ay Cajun-ba. Vi serverar våra sandwich med rostad potatis, och krispig coleslaw med aioli, kål och äpple.

Taggar:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Vete
Korn
Ägg
Soja
Mjölk
Sulfiter
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Innehåller Gluten, Vete, Korn, Ägg, Soja)

2 st

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

500 g

Potatis

60 g

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

150 g

Förskuren spetskål

40 g

Aioli

(Innehåller Ägg, Senap)

1 st

Morot

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till potatis

1 msk

Vatten till slaw

1 msk

Olja till stekning

¼ tsk

Salt till vegoprotein

1 msk

Smör till sås

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4237 kJ
Energi (kcal)1013 kcal
Fett43.1 g
varav mättat9.4 g
Kolhydrater112.6 g
varav socker24.2 g
Protein43.5 g
Salt5.4 g

Instruktioner

Rosta potatis
1

Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).

Skär potatis (oskalad) i 1 cm tjocka klyftor och placera dem på en plåt med bakplåtspapper.

Blanda med en skvätt olivolja, salt och en nypa peppar.

Rosta i ugnen i 25–35 min, eller tills gyllene.

Riv morot
2

Under tiden, riv morot (oskalad).

Gör coleslaw
3

Blanda aioli, vatten och en nypa salt och peppar i en medelstor skål.

Rör ner spetskål och morot och ställ åt sidan till servering.

Stek pulled beans
4

Hetta upp olivolja i en stor stekpanna när potatis har 5 min kvar i ugnen.

Tillsätt pulled beans, Ay Cajun-ba, salt och en nypa peppar till pannan. Stek tills brynt, 3–4 min.

Rör i smör och ta av stekpannan från värmen.

Tillsätt BBQ-sås och rör om.

Värm bröd
5

Under tiden, dela briochebröd på mitten och placera direkt på ugnsgallret.

Värm i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.

Servera
6

Lägg upp potatis på tallrikar.

Fyll bröd med pulled beans och en sked coleslaw.

Servera resterande coleslaw till.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image