.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
200
Haricots verts
Potatis
½
Dragon
Kummelfilé
Crème fraiche
1.33
Smör
Koka upp två stora kastruller med vatten och en generös nypa salt. Dela potatisen i kvartar (skalning är valfritt) och lägg dem i en av kastrullerna och låt dem koka i 12-17 min. Ansa ändarna av bönorna. Plocka och finhacka dragonbladen. Tips: Potatisen är färdig när du enkelt kan skära igenom den.
Dutta kummelfilén torr med hushållspapper. Krydda fisken med salt* och peppar*. Hetta upp en skvätt olja* i en medelstor stekpanna på medelvärme. Stek fisken med skinnsidan neråt i 4-5 min. Vänd fisken försiktigt och stek i ytterligare 2-3 min. Ta ur fisken från pannan och lägg i ett foliepaket för att hålla värmen. Låt pannan vara då den ska användas igen. Viktigt: Fisken är färdig när mitten är ogenomskinlig.
Häll de gröna bönorna i den andra kastrullen med kokande vatten medan fisken steks. Koka i 4 min och häll sedan ut i ett durkslag. Sätt åt sidan.
Värm upp den nu tomma stekpannan på låg till medelvärme och häll i crème fraîche. Rör om ordentligt och krydda efter smak med hackad dragon, salt och peppar.
Häll av vattnet från kastrullen när potatisen är färdigkokt. Låt potatisen ånga av i durkslaget i 1 min. Lägg tillbaka potatis i kastrullen och mosa lätt med en gaffel. Blanda potatisen tillsammans med en klick med smör* (om du har hemma) och krydda med en nypa salt och peppar.
Lägg upp krossad potatis och gröna bönor på tallriken. Placera kummelfilén ovanpå och avsluta med generösa mängder dragonsås.