topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Weekend breakfast

2 portioner | med dill & soltorkad tomat

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Det finns en god anledning till att rökt lax och färskost är en klassisk bagelkombination – de smakar fantastiskt ihop! Vi väljer att även tillsätta soltorkade tomater och färsk dill och att rosta våra bagels gyllene i ugnen för den ultimata helgfrukosten.

Allergener:
Mjölk
Fisk
Korn
Gluten
Sesam
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 ml

Crème fraiche

(Innehåller Mjölk)

1 portionspåse

Dill

200 g

Kallrökt lax

(Innehåller Fisk)

1 st

Gurka

2 st

Sesambagel

(Innehåller Korn, Gluten, Sesam, Vete)

2 st

Apelsin

1 portionspåse

Mynta

1 st

Granatäpple

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3866 kJ
Energi (kcal)924 kcal
Fett42.5 g
varav mättat18 g
Kolhydrater99.8 g
varav socker37.3 g
Protein39.7 g
Salt4.7 g

Köksredskap

Bakplåt

Instruktioner

Rosta bagels
1

Dela på bagels.

Om du vill rosta bagels, värm ugnen till 220 ºC/200 °C (varmluft). 

Placera bagels, skärsidan upp, på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.

TIPS: Våra bagels kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.

2

Grovhacka dill och soltorkade tomater.

3

Lägg bagels på tallrikar och bre färskost på båda halvor.

Krydda med salt och peppar.

4

Toppa bagels med kallrökt lax, dill och soltorkade tomater.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image