Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Om du är förtjust i wraps och lax kommer du att älska denna matiga variant. Vi fyller varma tortillabröd med rökt lax, färsk gurka och spenat samt en krämig dilldressing med gräddfil – sen är det bara att hugga in!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
100 g
Kallrökt lax
(Innehåller Fisk)
2 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
1 st
Gurka
150 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
1 portionspåse
Dill
60 g
Spenat
¼ tsk
Salt (steg 3)
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
TIPS: Våra tortillas kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.
Skölj spenat.
Skala gurka i långa band med en potatisskalare.
Finhacka dill.
Blanda gräddfil, dill, salt [1/4 tsk] och en nypa peppar i en liten skål.
Fyll tortillas med spenat, gurka, dressing och lax och rulla ihop till wraps.