Amerikansk BBQ pulled pork-burgare
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk BBQ pulled pork-burgare

Amerikansk BBQ pulled pork-burgare

med "loaded nachos" och jalapeno

I kväll frestar vi med riktiga lyxburgare som hela familjen kommer att älska. Vi bygger våra burgare med BBQ-marinerad pulled pork, jalapeño och en härligt krispig äppelslaw med kål och gräddfil. Som tillbehör serverar vi loaded nachos – cajunkryddade tortillachips toppade med ost, gräddfil, tomat, salladslök och jalapeño.

Taggar:
Snabb
Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Sulfiter
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

300 g

Pulled pork

60 g

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

2 st

Jalapeno

150 g

Tortillachips

150 g

Kålmix

1 st

Äpple

150 ml

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

50 g

Riven gouda

(Innehåller Mjölk)

1 st

Tomat

1 st

Salladslök

5 g

Tex-Mex

4 g

Rökt paprikapulver

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)5029 kJ
Energi (kcal)1202 kcal
Fett57.5 g
varav mättat20.5 g
Kolhydrater121.9 g
varav socker34.4 g
Protein46.5 g
Salt6.9 g

Köksredskap

Ugnsform
Kastrull

Instruktioner

Förbered kött
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
 
Placera kött, sky från förpackningen, Tex-Mex och rökt paprikapulver i en kastrull och rör om.
 
Hetta upp kastrullen på medelvärme och låt sjuda under lock i 10–12 min.

Värm tortillachips och bröd
2

Blanda tortillachips och Ay Cajun-ba i en ugnsform och strö över gouda.
 
Dela briochebröd på mitten. 
 
Placera bröd direkt på gallret tillsammans med ugnsformen i ugnen.
 
Baka i 4–5 min, tills bröd och chips är genomvarma och osten har smält.

Förbered råvaror
3

Under tiden, halvera, kärna ur och skär äpple i tunna skivor.
 
Finhacka tomat och krydda med en nypa salt.
 
Skär salladslök i tunna skivor.
 
Skär jalapeno i tunna skivor.

Blanda äppelslaw
4

Blanda kålmix, äpple och hälften av gräddfilen i en medelstor skål.
 
Krydda med salt och peppar och ställ åt sidan.

Tillsätt BBQ-sås
5

Använd 2 gafflar för att riva köttet tills det är helt strimlat.
 
Tillsätt BBQ-sås till kastrullen och blanda så köttet täcks.

Servera
6

Fyll briochebröd med pulled pork, en sked äppelslaw och jalapeno.
 
Servera med resterande äppelslaw.
 
Toppa tortilla chips med gräddfil, tomat, salladslök och resterande jalapeno.
 
TIPS: Skippa jalapeno eller använd mindre om du inte tycker om stark mat.