I kväll frestar vi med riktiga lyxburgare som hela familjen kommer att älska. Vi bygger våra burgare med BBQ-marinerad pulled pork, jalapeño och en härligt krispig äppelslaw med kål och gräddfil. Som tillbehör serverar vi loaded nachos – cajunkryddade tortillachips toppade med ost, gräddfil, tomat, salladslök och jalapeño.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
300 g
Pulled pork
60 g
BBQ-sås
(Innehåller Sulfiter, Senap)
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
2 st
Jalapeno
150 g
Tortillachips
150 g
Kålmix
1 st
Äpple
150 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
50 g
Riven gouda
(Innehåller Mjölk)
1 st
Tomat
1 st
Salladslök
5 g
Tex-Mex
4 g
Rökt paprikapulver