Amerikansk BBQ-pulled pork burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk BBQ-pulled pork burger

Amerikansk BBQ-pulled pork burger

med 'loaded' nachos och picklad jalapeno

Ikväll frestar vi med helt fantastiska burgare som kommer att älskas av hela familjen. Vi bygger våra burgare med BBQ-marinerad pulled pork, picklad jalapeño, och en härligt krispig äppelslaw med kål och gräddfil. Underbart tillbehör är tortillachips toppade med ost, cajundressing, tomat, salladslök och jalapeño.

Taggar:
Snabb
Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Sulfiter
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

300 g

Pulled pork

60 g

BBQ-sås

(Innehåller Sulfiter, Senap)

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

2 st

Jalapeno

25 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

150 g

Tortillachips

(Kan innehålla Mjölk)

150 g

Kålmix

(Kan innehålla Selleri)

1 st

Äpple

1 paket

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

50 g

Riven gouda

(Innehåller Mjölk)

1 st

Tomat

1 st

Salladslök

5 g

Tex-Mex

Ingår inte i din leverans

1 tsk

Socker (steg 1)

1 msk

Vatten (steg 1)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)1264 kcal
Energi (kJ)5288 kJ
Fett63.9 g
varav mättat21.8 g
Kolhydrater124 g
varav socker36.3 g
Protein50 g
Salt5.2 g

Köksredskap

Bakplåt
Ugnsform
Kastrull

Instruktioner

Pickla jalapeño
1

Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).

Skär jalapeno i tunna skivor.

Blanda vitvinsvinäger, socker [1 tsk | 2 tsk], vatten [1 msk | 2 msk] och en nypa salt i en liten skål.

Rör i jalapeno och ställ åt sidan.

Häll av lagen innan servering. 

Förbered kött
2

Placera kött, sky från förpackningen och Tex-Mex i en kastrull.

Hetta upp kastrullen på medelvärme och låt sjuda under lock i 10-12 min. 

Värm tortilla chips och bröd
3

Placera tortilla chips i en ugnsform, och strö över riven ost.

Dela briochebröd på mitten och placera dem på gallret i ugnen.

Baka i 3-4 min, tills bröd och chips är genomvarma och osten har smält.

Gör äppelslaw
4

Under tiden, halvera, kärna ur och skär äpple i tunna skivor.

Blanda kålmix, äpple och hälften av gräddfilen i en medelstor skål. Krydda med salt och peppar, och ställ åt sidan.

Finhacka tomat och krydda med en nypa salt.

Skär salladslök i tunna skivor.

Blanda resterande gräddfil och Ay Cajun-ba i en liten skål.

Gör pulled pork
5

Använd 2 gafflar för att riva köttet tills det är helt strimlat.

Tillsätt BBQ-sås till kastrullen och blanda så köttet täcks.

Servera
6

Fyll briochebröd med pulled pork, en sked äppelslaw och jalapeno.

Toppa tortillachips med cajundressing, tomat, salladslök och resterande jalapeno.

Servera med resterande äppelslaw.