Med endast 10 ingredienser komponerar du ihop en kulinarisk måltid hela familjen med glädje kommer att sluka. Låt var och en bygga sin egen burrito av varma tortillas och krämig fyllning gjord på vitlöksstekta grönsaker och kotlettstrimlor. Förförande gott, enkelt och snabbt!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
4
Köttbuljong
Fläskkotlett hel
1
Zucchini
1
Rödlök
1
Vitlöksklyfta
2
Morot
1
Majs
75
Crème fraiche
1
Bladpersilja
4
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
Sätt ugnen på 200°C. Skär zucchini i halvmånar. Dela rödlök i klyftor. Pressa vitlök. Skölj majsen i en sil under kallt vatten. Riv morot. Finhacka persilja.
Skär fläskkotlett i tunna strimlor på en separat skärbräda.
Hetta upp en skvätt olivolja* i en stor stekpanna på medelvärme. Fräs rödlök, vitlök, morot, zucchini och majs i 3-4 min.
Tillsätt köttet i stekpannan och stek i ytterligare 1-2 min. Tillsätt hälften av crème fraichen, köttbuljong och hälften av persiljan, rör om och låt sjuda 2-3 min. Krydda med en nypa salt* och peppar*. VIKTIGT: Fläskköttet är färdiglagat när köttet är genomstekt och utan inslag av rosa.
Värm tortillas i 1-2 min i ugnen - håll koll så de inte blir torra och hårda.
Bre tortillas med crème fraiche och toppa med kotlettstrimlor, grönsaker och persilja. Vik in botten, och rulla ihop sidorna till en tight burrito och hugg in.