Ikväll frestar vi med fantastiska cajunkryddade räkor som steks med smör och vitlök. Underbara tillbehör är krämigt kokosris och en fräsch mangosallad med kål och chili. Och denna härliga måltid gör du på under 20 minuter!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
150 g
Räkor
(Innehåller Kräftdjur)
½ st
Lime
4 g
Ay Cajun-ba
(Innehåller Sulfiter)
½ g
Chiliflakes
1 st
Mango
75 g
Rödkål, förskuren
1 portionspåse
Koriander
15 g
Riven kokos
(Kan innehålla Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)
1 st
Vitlöksklyfta
50 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
150 g
Basmati vildris
3 dl
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 2)
1 msk
Olivolja (steg 2)
2 msk
Smör (steg 3)
½ msk
Olivolja (steg 3)