.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2
Tomat
150
Crème fraiche
15
Balsamvinäger
4
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
50
Riven mozzarella
(Innehåller Mjölk)
60
Pesto, grön
(Innehåller Mjölk, Sulfiter)
1
Rödlök
1
Basilika
70
Rucola
1
Lime
1
Avokado
ALL TEXT IN TIP SECTIONS: Bre halva sidan av varje tortilla med crème fraiche (använd endast hälften!). Bre ett tunt lager pesto på den andra halvan. Placera tomat, rödlök, basilika och riven mozzarella [1/2 påse, 2 pers] ovanpå sidan med crème fraiche. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Vik varje tortilla på mitten till halvmånar.TIPS: Den andra hälften crème fraiche ska vi använda till guacamolen i steg 5.
Lägg upp rucola på era tallrikar och ringla över en skvätt balsamvinäger. Fördela därefter era quesadillas och guacamolen.