På jakt efter ett recept som går snabbt och lätt att laga och som hela familjen kommer att gilla? Då har vi lösningen. Vi kokar ris och svänger ihop en krämig kycklinggryta med tomat, lök, matlagningsgrädde och rökt paprikapulver på rekordtid. Med vår färdiga salladsmix går det snabbt att fixa ett grönt tillbehör – en fräsch äppelsallad med pumpakärnor. Bara att hugga in!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
12.5 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
150 g
Jasminris
1 st
Tomat
4 g
Kycklingbuljong
4 g
Rökt paprikapulver
150 ml
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
10 g
Pumpakärnor
(Kan innehålla Spelt, Jordnötter, Sesam, Vete, Havre, Nötter, Korn, Kamut, Råg)
300 g
Strimlad kycklingbröstfilé
60 g
Salladsmix
1 st
Lök
1 st
Äpple
3 dl
Vatten till ris
½ tsk
Salt till ris
½ msk
Olja till stekning
½ dl
Vatten till sås
¼ tsk
Salt till kött