Njut av lunch i två dagar med en smarrig färdigrätt och ett lättlagat recept i 4 steg. Innehåller portionerade ingredienser och steg för steg-anvisningar för två personer. Kyckling och curry fungerar fenomenalt ihop, och i dag kombinerar vi dessa klassiska smaker i en krämig dressing med syrligt äpple och crème fraiche att fylla pitabröd med. Dagen efter värmer vi en klassisk lasagne, och så är lunchen serverad!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Pitabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
4 g
Curry-On
30 g
Spenat
300 g
Strimlad kycklingbröstfilé
75 ml
Crème fraiche
(Innehåller Mjölk)
1 st
Äpple
2 st
Lasagne
(Innehåller Mjölk, Gluten, Vete Kan innehålla Jordnötter, Nötter, Sesam)
Värm ugnen till 200 °C/180 °C (varmluft).
Placera pitabröd direkt på gallret och rosta i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.
TIPS: Våra pitabröd kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dem.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Tillsätt kyckling och krydda med salt.
Stek i 4–5 min, eller tills gyllene och genomstekt. Vänd den då och då.
VIKTIGT: 1) Tvätta händer och köksredskap noggrant efter hantering av rå kyckling. 2) Den är färdiglagad när köttet inte längre är rosa i mitten.
Under tiden, skölj spenat.
Halvera, kärna ur och finhacka äpple.
Blanda crème fraiche, Curry-on, salt och en nypa peppar i en stor skål.
Tillsätt färdigstekt kyckling och äpple.
Skär en öppning i pitabröd och fyll dem med spenat och currykyckling.