topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vitlöksnaan

Vitlöksnaan

2 portioner | med koriander

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Naanbröd är en riktig klassiker inom det indiska köket och passar perfekt som tillbehör till en krämig curry, eller kanske en värmande soppa? Vi penslar färdiga bröd med vitlöks- och koriandersmör och värmer dem i ugnen.

Allergener:
Vete
Gluten
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
fem minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Naanbröd

(Innehåller Vete, Gluten, Mjölk)

1 st

Vitlöksklyfta

1 portionspåse

Koriander

Ingår inte i din leverans

2 msk

Smör till bröd

¼ tsk

Salt till smör

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2083 kJ
Energi (kcal)498 kcal
Fett21.3 g
varav mättat8.8 g
Kolhydrater63.2 g
varav socker2.8 g
Protein11.7 g
Salt1.2 g

Instruktioner

Förbered naan
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Håll naanbröd under rinnande vatten i 2 sek.

Blanda vitlökssmör
2

Finhacka koriander och finhacka eller pressa vitlök.

Blanda vitlök, koriander, smör och salt i en liten skål.

Pensla naanbröd med vitlökssmör.

Värm naanbröd
3

Värm naanbröd i ett foliepaket i ugnen i 4–5 min.

Servera
4

Servera naanbröd medan de är varma.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image