Ginger seasoned meatballs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ginger seasoned meatballs

med vitlökskokt vildris och asiatisk woksås

Taggar:
Mjölkfri
Allergener:
Gluten
Sulfiter
Vete
Sesam
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Långkornigt vitt ris

225 g

Nötfärs

1 st

Pak choi

75 g

Asiatisk woksås

(Innehåller Gluten, Sulfiter, Vete, Sesam, Soja)

12.5 g

Ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

1 st

Vitlöksklyfta

2 tsk

Ingefära

1 st

Rödlök

1 st

Morot

1 portionspåse

Sockerärtor

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olja till ris

3 dl

Vatten till ris

½ tsk

Salt till ris

1

Ägg till köttbullar

½ tsk

Salt till köttbullar

¼ tsk

Salt till grönsaker

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3135 kJ
Energi (kcal)749 kcal
Fett28.2 g
varav mättat11.8 g
Kolhydrater92.3 g
varav socker18.5 g
Protein36.5 g
Salt5.6 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6