Haddock with romesco topping
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Haddock with romesco topping

Haddock with romesco topping

with herb almond crust and pearl couscous

Allergener:
Gluten
Vete
Selleri
Fisk
Nötter
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Pärlcouscous

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Ägg, Lupin, Senap, Soja)

1 st

Morot

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

1 st

Lök

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Paprika

4 g

Rökt paprikapulver

250 g

Kolja

(Innehåller Fisk)

1 portionspåse

Oregano

10 g

Mandlar

(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

75 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör

1 msk

Olivolja

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2920 kJ
Energi (kcal)698 kcal
Fett22.4 g
varav mättat8.2 g
Kolhydrater76.6 g
varav socker15.6 g
Protein43.8 g
Salt1.1 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6