Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Till dagens snabba lunchmacka har vi hämtat inspiration från Italien. Vi brer värmda baguetter med krämig pestodressing och fyller dem med rucola, tomat och prosciutto, och så är maten serverad!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Baguette
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)
100 g
Prosciutto
40 g
Rucola
1 st
Tomat
100 g
Krämig pestodressing
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7–8 min.
TIPS: Våra baguetter kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dom.
Under tiden, skär soltorkad tomat i tunna skivor.
Skölj rucola.
TIPS: Du kan använda en sax för att lättare dela tomaterna.
Dela varma baguetter på längden.
Bre baguettehalvor med krämig pestodressing.
Lägg rucola, prosciutto och soltorkad tomat på underdelen och toppa med andra halvan av brödet.