Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Bacon, stekt ägg och koriander – visst låter det som en spännande kombination? Vi brer briochebullar med mornaysås, värmer dem i ugnen och fyller dem med teriyakiglaserat bacon, stekta ägg med sesamfrön och färsk koriander. Lyxfrukost med inspiration från Japan!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
125 g
Bacon, skivor
100 g
Mornaysås
(Innehåller Mjölk)
1 portionspåse
Koriander
75 g
Teriyakisås
(Innehåller Gluten, Vete, Soja)
10 g
Sesamfrön
(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)
2 st
Ägg (steg 3)
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Fördela bacon på en plåt med bakplåtspapper och pensla med teriyakisås.
Rosta i ugnen i 13–15 min, eller tills gyllene och spröd.
Dela bröd på mitten och placera på en plåt med bakplåtspapper.
Bre med mornaysås och värm i 3–4 min, eller tills genomvarma.
Finhacka koriander.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stekpanna på medelhög värme.
Knäck i ägg och stek i 4–6 min, eller tills äggvitan är fast och äggulan är tillagad efter din smak.
Strö över sesamfrön.
Fyll bröden med bacon, ägg och koriander.