Open faced tandoori chicken naan bread
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Open faced tandoori chicken naan bread

with mint-jalapeno yoghurt and sweet potato loaded fires

Allergener:
Ägg
Senap
Mjölk
Vete
Gluten
Jordnötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sötpotatis

1 portionspåse

Mynta & koriander

1 st

Jalapeno

40 g

Aioli

(Innehåller Ägg, Senap)

75 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

50 g

Aprikoschutney

(Innehåller Senap)

1 st

Gurka

½ st

Rödlök

300 g

Kycklingbröstfilé

4 g

Milda Mahal

2 st

Naanbröd

(Innehåller Vete, Gluten, Mjölk)

1 st

Tomat

20 g

Saltade jordnötter

(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt till potatis

1 msk

Vatten till dressing

¼ tsk

Salt till dressing

¼ tsk

Salt till sås

¼ tsk

Salt till kött

1 msk

Smör till glaze

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4568 kJ
Energi (kcal)1092 kcal
Fett41.6 g
varav mättat10.6 g
Kolhydrater117.1 g
varav socker17.2 g
Protein57.2 g
Salt4.8 g

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6