Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. Idag gör vi en klassisk ugnspannkaka, och med vår färdiga pannkaksmix går det snabbt och lätt. Vi toppar vår ugnspannkaka med krispig bacon, ocg serverar den givetvis med lingonsylt.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
400 g
Pannkaksmix
(Innehåller Mjölk, Ägg, Gluten, Vete Kan innehålla Soja, Khorasanvete, Sesam, Spelt, Havre, Korn, Råg, Jordnötter, Nötter, Kamut, Lupin)
100 g
Lingonsylt
140 g
Bacon, tärnad
5 dl
Vatten (steg 1)
Värm ugnen till 190°C/170°C (varmluft).
Vispa ihop vatten [5 dl] og pannkaksmix i en stor skål tills slätt.
Smörj en ugnsform med smör [1 msk].
Häll i pannkaksmix och sprid ut den med en slickepott.
Grädda i ugnen i 30–35 min.
Under tiden, hetta upp en medelstor stekpanna på medelhög värme.
Stek bacon i 4-5 min, tills gyllene.
Toppa ugnspannkaka med bacon och servera med lingonsylt.