Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Vi vågar nästan påstå att vitlöksbröd är det ultimata tillbehöret – alla gillar det och det passar till nästan allt! Dessutom går det jättesnabbt att göra själv. Vi toppar bara baguette med vitlök- och persiljesmör och ost, och sen är brödet redo att avnjutas efter 6–8 minuter i ugnen.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Baguette
(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)
2 st
Vitlöksklyfta
1 portionspåse
Kruspersilja
40 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
2 msk
Smör (steg 1)
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Finhacka eller pressa vitlök.
Finhacka persilja.
Blanda vitlök, persilja, smör [2 msk], en nypa salt och peppar i en skål.
Halvera baguetten på längden.
Bre på vitlökssmör och toppa med finriven ost.
Placera på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i 6–8 min, tills krispig och gyllene.
Skär vitlöksbröd i bitar och lägg upp på ett serveringsfat.