Allt som är krämigt gillar vi! Vi gör det enkelt med tortelloni fyllda med spenat och ricotta. Vi blandar vår pasta i en krämig sås med purjolök, vitlök, grädde, basilika och balsamicorostad tomat. Vi serverar vår krämiga basilika-tortelloni med färsk rucola, och så toppar vi med hyvlad ost och rostade pumpakärnor.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
300 g
Tortelloni med ricotta och spenat
(Innehåller Vete, Mjölk, Ägg, Gluten Kan innehålla Blötdjur, Selleri, Nötter, Fisk, Kräftdjur, Senap, Soja)
1 paket
Matlagningsgrädde
(Innehåller Mjölk)
12.5 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
1 portionspåse
Basilika
20 g
Italiensk hårdost, hyvlad
(Innehåller Mjölk)
12 ml
Balsamvinäger
(Innehåller Sulfiter)
1 st
Vitlöksklyfta
1 paket
Pumpakärnor
(Kan innehålla Nötter, Jordnötter, Sesam)
20 g
Rucola
1 st
Purjolök
2 st
Tomat
4 g
Vitlöksflörter
4 g
Medelhavets Pärla
½ msk
Olivolja (steg 1)
½ tsk
Socker (steg 1)
1 msk
Smör (steg 4)